Γενικές Πληροφορίες


Οι Αξίες μας


Οι Ιατροί μας

Η κλινική μας αποτελείται από σπουδαίους ιατρούς, οι οποίοι έχουν τόσο το θεωρητικό υπόβαθρο και τις σπουδές όσο και την κλινική εμπειρία που απαιτείται.


Η ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Με γνώμονα την διασφάλιση της Υγείας σας οι Υπηρεσίες μας διασφαλίζουν την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη περίθαλψη σας.


ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Μέσα από το ευέλικτο ωράριο λειτουργίας μας μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε τις περισσότερες μέρες και ώρες της εβδομάδας.


Νοσηλευτικό προσωπικό

Το Νοσηλευτικό μας Προσωπικό στελεχώνεται από έμπειρους ανθρώπους που είναι διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν καθ΄όλη τη διάρκεια της νοσηλείας σας.


ΕΞΕΛΙΓΜΈΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι εγκαταστάσεις μας πληρούν όλα τα κριτήρια σύμφωνα με τα πλέον σύγχρονα υγειονομικά πρωτόκολλα, προσφέροντας έτσι μια υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση.


Πέτρος Κων. Σπίνος Ιδιοκτήτης – Γ.Διευθυντής Ιατρικής Μέριμνας Δυτικής Ελλάδας

Ένα σύγχρονο Ιδιωτικό Πολυιατρείο

H απόφαση ίδρυσης της «Ιατρικής Μέριμνας Δυτικής Ελλάδας» προέκυψε από την υγειονομική ανάγκη που υπήρχε στον τόπο μας λόγω έλλειψης αρκετών ιατρικών ειδικοτήτων. Πολλές ειδικότητες που θα έρθουν να στελεχώσουν το Πολυϊατρείο μας απουσιάζουν από την ευρύτερη περιοχή ή τουλάχιστον υπάρχουν λίγοι συνάδελφοι που τις υπηρετούν. Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι συντοπίτες μας να πρέπει να μετακινηθούν ακόμα και για πολύ απλές ιατρικές υπηρεσίες με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε ταλαιπωρία, χρόνο και κόστος.


Γενικός Χειρουργός

Χρήστος Στράτης


Ο κος Χρήστος Στράτης MD, MSc, PhD φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών από το 1990 -1996. Από το 2006 εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως Γενικός Χειρουργός. ο Ιατρός αντλεί ιδιαίτερη χαρά και πάθος από την ικανοποίηση και το χαμόγελο των ασθενών του.
Αγγειοχειρούργος

Νικόλαος Πατέλης


Ο Δρ Νικόλαος Πατέλης είναι Αναπληρωτής Διευθυντής της Γ’ Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και συνεργάτης του Ιατρικού Ψυχικού. Eισήχθη στην Ιατρική Σχολή το 1996 και ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 2002.Χειρουργός Ορθοπαιδικός και Τραυματιολόγος, Εξειδικευμένος Χειρουργός Άκρου Ποδός

Γιώργος Ε. Χατζημαρκάκης


Ο Ιατρός Γιώργος Ε. Χατζημαρκάκης MD, MSc σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Σπουδών Φλωρεντίας από όπου και αποφοίτησε αριστούχος.
Πλαστική Χειρούργος

Πηνελόπη Παπαδοπούλου


Εκτός των χειρουργικών επεμβάσεων που καλύπτουν τον τομέα της αισθητικής και επανορθωτικής χειρουργικής , η ιατρός έχει ασχοληθεί και με τις μη επεμβατικές θεραπείες για λύση προβλημάτων προσώπου και σώματος.
Bergmann Kord

Bergmann Kord


Η πρώτη μεταμόσχευση μαλλιών στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε από το ιατρικό επιτελείο της Bergmann Kord και μέχρι σήμερα στο ενεργητικό της κλινικής καταγράφονται οι περισσότερες μεταμοσχεύσεις μαλλιών στην Ελλάδα περισσότερες από 70.000.
Μαστολόγος – Χειρουργός Μαστού

Ιωάννης Χαβελές


Έλαβε το πτυχίο Ιατρικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης το 2003, με βαθμό “Λίαν Καλώς”.
Εργάστηκε σαν αγροτικός γιατρός στο περιφερικό ιατρείο Σελλασίας  Δήμου Οινούντος και στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης το 2004-2005.
Συμβουλευτική Ψυχολόγος

Ειρήνη Μεσσήνη


Σπούδασε στο τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Καλαμάτας, όπου αποφοίτησε το 2009, στη διάρκεια των σπουδών της έλαβε τέσσερις κρατικές υποτροφίες καλής επίδοσης, είναι κάτοχος πτυχίου ηλεκτρονικών υπολογιστών και αγγλικών.
Στέλεχος Διοίκησης

Αντιγόνη Καββαθά


Σπούδασε στο τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Καλαμάτας, όπου αποφοίτησε το 2009, στη διάρκεια των σπουδών της έλαβε τέσσερις κρατικές υποτροφίες καλής επίδοσης, είναι κάτοχος πτυχίου ηλεκτρονικών υπολογιστών και αγγλικών.
Σύμβουλος Διατροφής

Χριστιάνα Παπαλέξη


Η Σύμβουλος Διατροφής και Διαιτολογίας Παπαλέξη Χριστιάνα σπούδασε στο Ι.Ε.Κ ΔΕΛΤΑ ΑΘΗΝΩΝ όπου πήρε το πτυχίο της το 2016. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδριών και ημερίδων.Εργάστηκε σε επιχειρήσεις στον τομέα διοίκησης και οργάνωσης καθώς και σε ινστιτούτα Αισθητικής και Διαιτολογίας.
Στέλεχος Διοίκησης

Αγγελική Λεωνιδοπούλου


Σπούδασε Μουσειολογία Μουσειογραφία και Σχεδιασμό Εκθέσεων στο ΤΕΙ Πύργου Ηλείας. Έχει γνώσεις σε ξένη γλώσσα (Αγγλικά) και  Η/Υ. Εργάστηκε ως γραμματειακή υποστήριξη και εξυπηρέτηση ασθενών σε ιδιωτικό Φυσικοθεραπευτήριο.
Βοηθός Νοσηλευτή

Ιωάννα Λαγκαδινού


Aποφοίτησε από Τ.Ε.Ε Α’ και Β’ Κύκλου Πύργου Ηλείας, με ειδικότητα Βοηθός Νοσηλευτή του Τομέα Υγείας και Πρόνοιας. Έχει γνώσεις σε ξένη γλώσσα (Αγγλικά) και σε Η/Υ.  Έκανε την πρακτική της άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου “Ανδρέας Παπανδρέου” στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, στη Παιδιατρική Κλινική και στα Εξωτερικά Ιατρεία.medi care logo mini

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ εγκαινιάστηκε τον Μάρτιο του 2021. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ στη ΔΥΤΙΚΗ Ελλάδα, με έδρα τον Πύργο Ηλείας. Πρόκειται για μια πρότυπη Δομή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα στους ασθενείς να καλύψουν πολλαπλά επίπεδα εξειδικευμένων ιατρικών υπηρεσιών χωρίς κόπο και ταλαιπωρία. Η λειτουργία του ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ μας ήρθε για να ολοκληρώσει τις Υπηρεσίες Παροχής Υγείας στην ευρύτερη περιοχή δίνοντας λύσεις σε σημαντικές υγειονομικές ανάγκες

Copyright by Digital Solutions. All rights reserved.