Πέτρος Κων. Σπίνος

Χειρουργός Οδοντίατρος DDS-MSc
Ειδικευθείς Οδοντοφατνιακή Χειρουργική, Χειρουργική Εμφυτευματολογία-Ακτινολογία
Ειδικός Χειρουργός Στόματος (Ο.Σ.Κύπρου)Κλείστε το Ραντεβού σας!

Εργάσιμες Ώρες
Στοιχεία Επικοινωνίας


2621020144 2621020145 2621020146
Ο Πέτρος Κων. Σπίνος αποφοίτησε το 2004 από την Οδοντιατρική Σχολή του ΑΠΘ.

Στο διάστημα 2006 έως 2009 ειδικεύθηκε στην «Οδοντοφατνιακή Χειρουργική, Χειρουργική Εμφυτευματολογία και Ακτινολογία» στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης όπου και έλαβε τίτλο κλινικής ειδίκευσης με Άριστα. Παράλληλα συμμετείχε στην εκπαίδευση και την πρακτική άσκηση των προπτυχιακών φοιτητών. Το 2009 συνέγραψε διπλωματική εργασία με τίτλο «Χειρουργικοί Προβληματισμοί κατά τη διαδικασία της ακρορριζεκτομής και ανάστροφης έμφραξης»

Είναι αναγνωρισμένος ως Ειδικός Χειρουργός Στόματος από το Οδοντιατρικό Συμβούλιο Κύπρου ενώ από το 2006 είναι επιστημονικός συνεργάτης του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου «Ανδρέας Παπανδρέου».

Έχει μετεκπαιδευθεί στα οδοντικά εμφυτεύματα σε κλινικές της Γερμανίας, των Η.Π.Α. και του Ισραήλ.

Είναι ιδρυτικό μέλος και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος καθώς και μέλος του Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας.

Από το 2011 εκλέγεται ανελλιπώς εκπρόσωπος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας στην Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία.

Τον Νοέμβρη του 2017 ορίστηκε από το Υπουργείο Υγείας  μέλος της Επιτροπής για την Ειδικότητα της Χειρουργικής Στόματος.

Επίσης από το 2018 είναι Έφορος Εθνικών – Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Χορηγιών της Εταιρίας Ηλειακών Μελετών, Πολιτισμού και Δράσης «ΤΑΚΗΣ ΔΟΞΑΣ».

Έχει αρθρογραφήσει και ανακοινώσει πλήθος επιστημονικών εργασιών σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια ενώ παράλληλα έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών για την ενημέρωση του κοινού για θέματα στοματικής υγείας και οδοντικών εμφυτευμάτων.

To 2006 δημοσίευσε στο παγκοσμίου φήμης αμερικάνικο περιοδικό American Journal of Orthodontics την ερευνητική εργασία “Orthodontic journals with impact factors in perspective: Trends in the types of articles and authorship characteristic” Petros Spinos, George Kanavakis, Argy Polychronopoulou, Theodore Eliades, Moschos A. Papadopoulos, Athanasios E. Athanasiou

Από το 2009 εως σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο αποκλειστικής άσκησης Χειρουργικής Στόματος, Εμφυτευματολογίας και Ακτινολογίας στον Πύργο Ηλείας. (ΤOOTHCare)

Το 2021 ίδρυσε την εταιρεία  «Ιατρική Μέριμνα Δυτικής Ελλάδας – Μονοπρόσωπη ΙΚΕ» με έδρα τον Πύργο Ηλείας που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα Πολυιατρεία στην Δυτική Ελλάδα με εξειδικευμένες ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρουν λύσεις σε σημαντικές υγειονομικές ανάγκες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΑΤΡΟΥ

Πρόεδρος

Επιστημονικός Υπεύθυνος και Ιδιοκτήτης


medi care logo mini

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ εγκαινιάστηκε τον Μάρτιο του 2021. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ στη ΔΥΤΙΚΗ Ελλάδα, με έδρα τον Πύργο Ηλείας. Πρόκειται για μια πρότυπη Δομή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα στους ασθενείς να καλύψουν πολλαπλά επίπεδα εξειδικευμένων ιατρικών υπηρεσιών χωρίς κόπο και ταλαιπωρία. Η λειτουργία του ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ μας ήρθε για να ολοκληρώσει τις Υπηρεσίες Παροχής Υγείας στην ευρύτερη περιοχή δίνοντας λύσεις σε σημαντικές υγειονομικές ανάγκες

Copyright by Digital Solutions. All rights reserved.