Ιατρική Μέριμνα Δυτικής Ελλάδας

Ο Χώρος μας


Αναβαθμίζονται οι ιατρικές υπηρεσίες στο νομό.

Το σύγχρονο πολυϊατρείο που έλειπε από την Ηλεία


Ένα νέο υπερσύγχρονο πολυιατρείο λειτουργεί εδώ και λίγες ημέρες στο κέντρο του Πύργου προσφέροντας υπηρεσίες ποιότητας σε όλο το νομό με το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό του.

Σε έναν άνετο χώρο δύο ορόφων με εξωτερική ράμπα για εύκολη πρόσβασης και για τα Α.Μ.Ε.Α και χρήση ανελκυστήρα οι πολίτες θα απολαμβάνουν όλα όσα έλειπαν από την περιοχή από ιατρικής πλευράς Πρόκειται για ιατρικές ειδικότητες που έως τώρα ήταν ανύπαρκτες ή που τις συναντούσαμε σπάνια σε επίπεδο νομού. Πλέον όλοι θα έχουν εύκολη πρόσβαση και αντιμετώπιση σε θέματα υγείας που τους απασχολούσαν αποφεύγοντας τα μακρινά ταξίδια στα μεγάλα αστικά κέντρα, κερδίζοντας έτσι χρόνο και χρήμα.

Το πολυιατρείο «Ιατρική Μέριμνα Δυτικής Ελλάδας» έχει εξασφαλίσει συνεργασία με ιατρούς που θα έρχονται κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού κυρίως από την Αθήνα και την Πάτρα και θα δίνουν λύσεις με διάγνωση και θεραπεία, χωρίς να «ξενιτεύονται» πλέον οι ασθενείς. Μάλιστα κάποιοι από το επιστημονικό προσωπικό που πλαισιώνουν το πολυιατρείο αντλούν και την καταγωγή τους από την περιοχή..


medi care logo mini

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ εγκαινιάστηκε τον Μάρτιο του 2021. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ στη ΔΥΤΙΚΗ Ελλάδα, με έδρα τον Πύργο Ηλείας. Πρόκειται για μια πρότυπη Δομή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα στους ασθενείς να καλύψουν πολλαπλά επίπεδα εξειδικευμένων ιατρικών υπηρεσιών χωρίς κόπο και ταλαιπωρία. Η λειτουργία του ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ μας ήρθε για να ολοκληρώσει τις Υπηρεσίες Παροχής Υγείας στην ευρύτερη περιοχή δίνοντας λύσεις σε σημαντικές υγειονομικές ανάγκες

Copyright by Digital Solutions. All rights reserved.