Αγγειοχειρουργός – Αγγειολόγος

Νικόλαος Πατέλης
Κλείστε το Ραντεβού σας!

Εργάσιμες Ώρες
Στοιχεία Επικοινωνίας


2621020144 2621020145 2621020146
Ο Ιατρός έχει δημοσιεύσει πλήθος εργασιών σε διεθνή και Ελληνικά επιστημονικά έντυπα, έχει συμμετάσχει με ανακοινώσεις και διαλέξεις σε διεθνή και Ελληνικά Συνέδρια, και έχει επιμεληθεί την έκδοση δύο ειδικών τόμων και την συγγραφή ενός ιατρικού βιβλίου υπό την αιγίδα της ESVS.

Ο Δρ Νικόλαος Πατέλης είναι Αναπληρωτής Διευθυντής της Γ’ Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και συνεργάτης του Ιατρικού Ψυχικού.
Eισήχθη στην Ιατρική Σχολή το 1996 και ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 2002. Πριν την λήψη ειδικότητας εργάστηκε ως ιατρός κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, έπειτα στην υπηρεσία υπαίθρου (Γ.Ν. Λευκάδας) αλλά και στο εξωτερικό προσλαμβάνοντας εμπειρία τεσσάρων ετών.
Από το 2007 είναι εγγεγραμμένος στο GMC και έχει εργαστεί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS) του Ηνωμένου Βασιλείου. Εκπαιδεύθηκε στην Γενική Χειρουργική επί τέσσερα έτη ενώ την ειδικότητα της αγγειοχειρουργικής την έλαβε από το Γ.Ν. «Λαϊκό» μετά από τετραετή εκπαίδευση τόσο στις ανοικτές όσο και στις ενδαγγειακές μεθόδους. Επίσης έλαβε βραχεία εκπαίδευση στην χειρουργική καρδιάς στο ΓΝΑ «Ευαγγελισμός» και στην χειρουργική θώρακος στο ΓΝΝΘ «Σωτηρία».
Κατά την διάρκεια της ειδίκευσής του έλαβε υποτροφία από την Ελληνική Αγγειολογική Εταιρεία κατόπιν γραπτών εξετάσεων στις οποίες και αρίστευσε. Με την υποτροφία εκπαιδεύθηκε στην προχωρημένη αορτική ενδαγγειακή χειρουργική στο νοσοκομείο Saint George (Λονδίνο). Μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητας παρέμεινε επί δύο έτη στην Α’ Χειρουργική Κλινική του ΓΝΑ «Λαϊκό» και μετέβη στο Klinikum Nürnberg (Γερμανία) για την απόκτηση περαιτέρω εμπειρίας στην προχωρημένη ενδαγγειακή αορτική χειρουργική. Από το 2017 είναι εγγεγραμμένος στο Specialist Registry του Ηνωμένου Βασιλείου και είναι υποψήφιο μέλος της Αμερικανικής Εταιρείας Χειρουργικής (ACS).
Έχει διατελέσει υπεύθυνος αγγειοχειρουργικού προμεταμοσχευτικού ελέγχου για την Μονάδα Μεταμόσχευσης Νεφρού του ΓΝΑ «Λαϊκό». Έχει υπάρξει μέλος της Education & Training Committee καθώς και Διευθυντής της Ομάδας Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης της Ευρωπαϊκής Αγγειοχειρουργικής Εταιρείας (ESVS). Το εκπαιδευτικό του έργο περιλαμβάνει μαθήματα σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και του ΙΕΚ ΕΚΑΒ.
Έχει δημοσιεύσει πλήθος εργασιών σε διεθνή και Ελληνικά επιστημονικά έντυπα, έχει συμμετάσχει με ανακοινώσεις και διαλέξεις σε διεθνή και Ελληνικά Συνέδρια, και έχει επιμεληθεί την έκδοση δύο ειδικών τόμων και την συγγραφή ενός ιατρικού βιβλίου υπό την αιγίδα της ESVS.
Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στις Ενδαγγειακές Τεχνικές και είναι πιστοποιημένος στην διενέργεια αγγειακών υπερήχων.
Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών μετά από τριετή έρευνα. To 2019 εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας.

medi care logo mini

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ εγκαινιάστηκε τον Μάρτιο του 2021. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ στη ΔΥΤΙΚΗ Ελλάδα, με έδρα τον Πύργο Ηλείας. Πρόκειται για μια πρότυπη Δομή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα στους ασθενείς να καλύψουν πολλαπλά επίπεδα εξειδικευμένων ιατρικών υπηρεσιών χωρίς κόπο και ταλαιπωρία. Η λειτουργία του ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ μας ήρθε για να ολοκληρώσει τις Υπηρεσίες Παροχής Υγείας στην ευρύτερη περιοχή δίνοντας λύσεις σε σημαντικές υγειονομικές ανάγκες

Copyright by Digital Solutions. All rights reserved.