Χειρουργική Μαστού


Κλείστε το Ραντεβού σας!

Εργάσιμες Ώρες
Στοιχεία Επικοινωνίας


2621020144 2621020145 2621020146
Μαστολογία είναι η επιστήμη που ασχολείται με την Παθολογία και τη Χειρουργική του μαστού.

Χειρουργική του μαστού με την τακτική κλινική εξέταση των μαστών (ψηλάφηση), με την εκτίμηση των συμπτωμάτων που παρουσιάζουν οι μαστοί, με την ερμηνεία των διαγνωστικών εξετάσεων, με τη συντηρητική ή τη χειρουργική θεραπεία και με τη μετα-θεραπευτική παρακολούθηση και υποστήριξη των γυναικών.

Η Μαστολογία (ή Χειρουργική Μαστού) δεν αποτελεί ανεξάρτητη ιατρική ειδικότητα. Είναι μια εξειδικευμένη μετεκπαίδευση, που ακολουθεί τη βασική εκπαίδευση σε μια χειρουργική ειδικότητα, συνήθως Γενική Χειρουργική, Γυναικολογία ή Πλαστική Χειρουργική.

Η Χειρουργική του Μαστού πρέπει να εκτελείται σήμερα μόνο από εξειδικευμένους χειρουργούς μαστού (ειδικούς μαστολόγους) γιατί ο μαστός είναι μια ολόκληρη επιστήμη που συνεχώς εξελίσσεται και απαιτεί τυποποιημένους αλγόριθμους αντιμετώπισης.

Ο καρκίνος του μαστού είναι ομαδική δουλειά που απαιτεί αρμονική συνεργασία διαφόρων ειδικοτήτων: ακτινολόγων, χειρουργών μαστού, κυτταρολόγων, παθολογοανατόμων, ογκολόγων, ακτινοθεραπευτών, γενετιστών και ψυχολόγων ή ψυχιάτρων.


medi care logo mini

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ εγκαινιάστηκε τον Μάρτιο του 2021. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ στη ΔΥΤΙΚΗ Ελλάδα, με έδρα τον Πύργο Ηλείας. Πρόκειται για μια πρότυπη Δομή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα στους ασθενείς να καλύψουν πολλαπλά επίπεδα εξειδικευμένων ιατρικών υπηρεσιών χωρίς κόπο και ταλαιπωρία. Η λειτουργία του ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ μας ήρθε για να ολοκληρώσει τις Υπηρεσίες Παροχής Υγείας στην ευρύτερη περιοχή δίνοντας λύσεις σε σημαντικές υγειονομικές ανάγκες

Copyright by Digital Solutions. All rights reserved.