Θεραπείες ΤριχόπτωσηςΚλείστε το Ραντεβού σας!

Εργάσιμες Ώρες
Στοιχεία Επικοινωνίας


2621020144 2621020145 2621020146
Σε συνεργασία με την καταξιωμένη κλινική μαλλιών BergmannKord, η Ιατρική Μέριμνα Δυτικής Ελλάδας (MEDI-CARE) προσφέρει την ιατρική υπηρεσία της Μεταμόσχευσης Μαλλιών.

Οι θεραπείες τριχόπτωσης  προσφέρουν ενδυνάμωση στα εξασθενημένα μαλλιά, επιτυγχάνοντας παράταση του κύκλου ζωής των τριχοθυλακίων.

Οι εντατικές εργαστηριακές έρευνες της BERGMANΝ Γερμανίας για περισσότερα από 130 χρόνια στον τομέα της τριχόπτωσης και γενικότερα των προβλημάτων της τρίχας και του τριχωτού της κεφαλής, συμπυκνώνονται σε επιστημονικές θεραπείες που αποκαθιστούν και διασφαλίζουν την υγεία των μαλλιών.

Η Bergmann Kord, εφαρμόζει τις πιο εξελιγμένες και αποτελεσματικές θεραπείες ενδυνάμωσης μαλλιών, τόσο στις προληπτικές αγωγές όσο και στις περιπτώσεις προχωρημένης τριχόπτωσης, με την αγωγή Volumed συνδυαστικά με χρήση του Soft Laser ή  σε δύσκολες περιπτώσεις με τη χρήση των Αυτόλογων Αυξητικών Παραγόντων (ΑΑΠ).

SOFT LASER

Παράλληλα της θεραπευτικής αγωγής Volumed, η συμπληρωματική εφαρμογή του Soft Laser εξασφαλίζει εκτεταμένη θεραπευτική δράση και μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα της αγωγής. Το Soft Laser είναι απολύτως ασφαλές για την υγεία και δεν επιφέρει καμία παρενέργεια, καθώς παρέχει επιδερμική θεραπευτική σάρωση.

Η δέσμη laser ενεργεί μηχανικά: τροφοδοτεί το τριχωτό με ενέργεια που στον οργανισμό σε βαθύτερο κυτταρικό επίπεδο μετασχηματίζεται σε χημική. Ως αποτέλεσμα:

 • προκαλείται τοπική αγγειοδιαστολή και αύξηση της ροής του αίματος, τονώνεται επομένως η μικροκυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής
 • αυξάνεται η οξυγόνωση και η θρέψη των θυλακικών μονάδων του τριχωτού
 • διευρύνεται ο κύκλος ζωής της τρίχας
 • ενεργοποιείται η ρίζα
 • ενεργοποιείται ο μεταβολισμός των κυττάρων και η κυτταρική δραστηριότητα
 • αυξάνεται η διαπερατότητα και η απορρόφηση των πολύτιμων συστατικών της θεραπευτικής αγωγής Volumed
 • επιτυγχάνεται ενεργοποίηση των ενζύμων και της σύνθεσης των πρωτεϊνών
 • βελτιώνεται η δυνατότητα θρέψης των τριχοθυλακίων
 • ενισχύεται η αναζωογόνηση, η αναδόμηση και η αναγέννηση των ιστών
 • αυξάνεται το ποσοστό των τριχών που βρίσκονται στη φάση της ανάπτυξης
 • επιταχύνεται ο ρυθμός ανάπτυξης των μαλλιών
 • η τριχόπτωση παρουσιάζει σημαντική σταθεροποίηση, καθώς περιορίζονται οι δυνατότητες δράσης της 5-α αναγωγάσης και της DHT
 • ρυθμίζεται και ομαλοποιείται η δραστηριότητα των σμηγματογόνων αδένων
 • αντιμετωπίζονται οι διαταραχές του τριχωτού
 • αυξάνεται η ελαστικότητα του τριχωτού
 • δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις επανέκφυσης νέων τριχών και ταχύτερης εμφάνισής τους
 • το μεγαλύτερο ποσοστό των τριχών που βρίσκονται στη φάση της Τελoγένεσης περνούν στη φάση της Αναγένεσης
 • αναβαθμίζονται τα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά της τρίχας (αύξηση υγείας στελέχους, αύξηση διαμέτρου, ελαστικότητας, αντοχής, δύναμης)
 • τα μαλλιά αποκτούν ενέργεια, πυκνότητα, όγκο, ζωντάνια και δύναμη
 • προβλήματα του τριχωτού(λιπαρότητα, ξηροδερμία, ερυθρότητα κλπ)

ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΤΗΣ BERGMANN KORD ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΓΙΑ:

 • περιπτώσεις αρχικής ή και προχωρημένης τριχόπτωσης
 • εξασθενημένα, λεπτά, αδύναμα μαλλιά
 • υποβληθείς σε μεταμόσχευση μαλλιών, για επιτάχυνση του ρυθμού ενδυνάμωσης και ανάπτυξης των νέων μαλλιών και για ενίσχυση της υπάρχουσας τριχοφυίας

ΑΓΩΓΗ VOLUMED

Η εξειδικευμένη, αποτελεσματική αγωγή μαλλιών Volumed, απόσταγμα των πολυετών και εντατικών εργαστηριακών ερευνών της BERGMANΝ, περιλαμβάνει προϊόντα φυτικής προέλευσης, δηλωμένα στον ΕΟΦ, δερματολογικά ελεγμένα και με ενεργά συστατικά μέγιστης αποτελεσματικότητας, που ικανοποιούν την υψηλότερη αξίωση θεραπευτικής φροντίδας.

Οι ειδικοί της Bergmann Kord δημιουργούν το προσωπικό πρόγραμμα θεραπείας για κάθε ενδιαφερόμενο, συνεκτιμώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες του οργανισμού, του τριχωτού και των μαλλιών του.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΛΟΓΩΝ ΑΥΞΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ

Σε προχωρημένες περιπτώσεις έντονης απώλειας, στη κλινική πραγματοποιούμε τη θεραπεία τριχόπτωσης με τη χρήση αυξητικών παραγόντων (ΑΑΠ), που εφαρμόζεται για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης σε άνδρες & γυναίκες (Ανδρογενετική Αλωπεκία & Γυναικείου Τύπου Ανδρογενετική Αλωπεκία, ενίσχυση αποτελέσματος μεταμόσχευσης μαλλιών, Γυροειδής Αλωπεκία, πρόληψη τριχόπτωσης κα).

Η μέθοδος ΑΑΠ αξιοποιεί τις ιδιότητες των Αυξητικών Παραγόντων  (Growth Factors), που περιέχονται στα αιμοπετάλια του αίματος και μέσω της μεθόδου επανενεργοποιούν τα αδύναμα ενήλικα βλαστοκύτταρα του τριχωτού της κεφαλής και κατ΄επέκταση και των θυλάκων των τριχών που δυσλειτουργούν, ώστε να είναι πλέον σε θέση να δώσουν νέα μαλλιά αλλά και ενδυνάμωση, μεγαλύτερη διάμετρο & μήκος στα υπάρχοντα μαλλιά.

Η μέθοδος PRP είναι απόλυτα ασφαλής, δίχως παρενέργειες και ολοκληρώνεται σε περίπου 1 ώρα. Πραγματοποιείται με απλή αιμοληψία, φυγοκέντρηση του αίματος και έγχυση του εμπλουτισμένου πλάσματος στις αραιωμένες περιοχές του τριχωτού της κεφαλής.

Για την καταγραφή της αποτελεσματικότητας των θεραπειών ενδυνάμωσης της Bergmann Kord, στο τέλος κάθε τριμήνου διενεργείται επαναληπτικός έλεγχος με συγκεκριμένο τρόπο, κατά τον οποίο καταγράφονται τα νέα στοιχεία και ποσοστά των τριχών που ανήκουν σε κάθε μία από τις φάσεις ζωής της τρίχας.


medi care logo mini

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ εγκαινιάστηκε τον Μάρτιο του 2021. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ στη ΔΥΤΙΚΗ Ελλάδα, με έδρα τον Πύργο Ηλείας. Πρόκειται για μια πρότυπη Δομή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα στους ασθενείς να καλύψουν πολλαπλά επίπεδα εξειδικευμένων ιατρικών υπηρεσιών χωρίς κόπο και ταλαιπωρία. Η λειτουργία του ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ μας ήρθε για να ολοκληρώσει τις Υπηρεσίες Παροχής Υγείας στην ευρύτερη περιοχή δίνοντας λύσεις σε σημαντικές υγειονομικές ανάγκες

Copyright by Digital Solutions. All rights reserved.