Εμφύτευση τριχών σε λοιπά σημείαΚλείστε το Ραντεβού σας!

Εργάσιμες Ώρες
Στοιχεία Επικοινωνίας


2621020144 2621020145 2621020146
Σε συνεργασία με την καταξιωμένη κλινική μαλλιών BergmannKord, η Ιατρική Μέριμνα Δυτικής Ελλάδας (MEDI-CARE) προσφέρει την ιατρική υπηρεσία της Εμφύτευσης τριχών σε λοιπά σημεία

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΑ, ΦΡΥΔΙΑ, ΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΗΜΕΙΑ

Οι νεότερες τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών, μπορεί να εφαρμοστούν και να διορθώσουν ατέλειες στο πρόσωπο και σε λοιπά σημεία του σώματος.

Η πιο εξελιγμένη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών είναι καθιερωμένη και ευρέως γνωστή για τα άριστα αποτελέσματά της σε σημεία που έχουν χαθεί στο τριχωτό της κεφαλής. Ωστόσο πολλές φορές η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί και για τη μεταφύτευση τριχών και αποκατάσταση τριχοφυίας σε γένια, μουστάκι, φρύδια και ουλές σε σημεία του σώματος.

Γένια

Η μεταμόσχευση γενιών είναι μια πολύ σοβαρή επιλογή για εκείνους που αναζητούν λύση για την κάλυψη σε κενά σημεία. Μάλιστα, αποτελεί την μόνη ενδεδειγμένη λύση για αποκατάσταση απώλειας ή ενίσχυση της τριχοφυΐας στα γένια. Η εφαρμογή γίνεται στο πηγούνι, στις παρειές, στο μουστάκι και στις φαβορίτες. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η επιθυμητή πυκνότητα με αποτέλεσμα, όμορφα και καλοσχηματισμένα γένια.

Μετά από προσωπική συζήτηση και απολύτως κατατοπιστική ενημέρωση, οι ειδικοί της Bergmann Kord θα σχεδιάσουν το κατάλληλο πλάνο Εμφύτευσης Γενιών, λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες του ενδιαφερόμενου.
Εκτός των άλλων θεμάτων που χρειάζονται προσοχή, κύρια πρόκληση στη συγκεκριμένη επέμβαση είναι η τοποθέτηση των τριχοθυλακίων σε κατάλληλη γωνία για την επίτευξη φυσικής εμφάνισης.

Τα τριχοθυλάκια που θα επιλεγούν για μεταφύτευση γενιών ελέγχονται προσεκτικά για το πάχος τους, τη διάμετρό τους και τον αριθμό τριχών που περιέχει το καθένα. Ως δότρια περιοχή επιλέγεται το πίσω μέρος του τριχωτού της κεφαλής.

Η διαδικασία της εφαρμογής εξαρτάται από τον αριθμό των τριχοθυλακίων που θα χρειαστούν και διαρκεί από 3 έως 5 ώρες. Η εμφύτευση γίνεται με χρήση τοπικής αναισθησίας και όπως πάντα παρουσία αναισθησιολόγου. Εάν ό στόχος είναι η μεγαλύτερη πυκνότητα, ίσως απαιτηθεί και δεύτερη συνεδρία μετά από διάστημα 6 μηνών.

Δίνονται γραπτές μετεγχειρητικές οδηγίες από τον ιατρό αμέσως μετά την επέμβαση.

Φρύδια

Η Εμφύτευση Φρυδιών απευθύνεται σε ανθρώπους με περιορισμένη τριχοφυΐα στα φρύδια ή ακόμη και με πλήρη απουσία της στα συγκεκριμένα σημεία. Η μέθοδος αντικαθιστά με αισθητικά άρτιο και φυσικό τρόπο, άλλες λύσεις “συμβιβασμού”, όπως το μόνιμο τατουάζ ή το μολύβι των ματιών. Η επέμβαση περιλαμβάνει τη μεταφορά μεμονωμένων τριχοθυλακίων από το τριχωτό της κεφαλής στα φρύδια. Απαιτεί εξειδίκευση του ιατρού, ιδιαίτερα λεπτούς χειρισμούς και ακρίβεια στην τοποθέτηση. Έτσι θα επιτευχθούν το επιθυμητό σχήμα, πάχος και πυκνότητα των φρυδιών.

Η Εμφύτευση Φρυδιών αποτελεί μία ήπια επέμβαση που πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και πάντα, όπως σε όλες τις επεμβάσεις στη κλινική μας, με την παρουσία αναισθησιολόγου.
Για όσο θα διαρκέσει η διαδικασία, ο ασθενής μπορεί να συνομιλεί με την ιατρική ομάδα, να βλέπει τηλεόραση ή απλά να χαλαρώνει. Μετά το πέρας της επέμβασης, ο τελευταίος λαμβάνει αναλυτικές γραπτές οδηγίες και επιστρέφει στο σπίτι του. Το τελικό άρτιο και αισθητικά άριστο αποτέλεσμα θα είναι ορατό 6 έως 12 μήνες μετά την επέμβαση.

Λοιπά σημεία

Η Εμφύτευση Τριχών σε λοιπά σημεία του σώματος είναι μία συνήθης επέμβαση που εφαρμόζεται στις κλινικές μας. Ο σκοπός εφαρμογής της σε αυτά τα σημεία είναι να διορθώσει ατέλειες του σώματος ή να αυξήσει την πυκνότητα των ήδη υπαρχόντων τριχών. Οι περισσότερες περιπτώσεις που απευθύνονται στις κλινικές μας αφορούν στο στήθος και στην κοιλιακή χώρα. Ωστόσο, η μέθοδος FUE μπορεί ακόμα να εφαρμοστεί με άριστα αποτελέσματα στην ηβική χώρα, στις μασχάλες και σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή του σώματος.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου σκέλους της επέμβασης, ο ιατρός της Bergmann Kord λαμβάνει με προσοχή ένα – ένα τα τριχοθυλάκια από διάσπαρτα σημεία του τριχωτού της κεφαλής. Η διαδικασία απαιτεί απόλυτη ακρίβεια και προσοχή, ώστε  να εξασφαλιστεί η ακεραιότητα και η βιωσιμότητα των τριχοθυλακίων. Στη συνέχεια, ο ιατρός θα ακολουθήσει το τακτικό πρωτόκολλο και τα εξαχθέντα τριχοθυλάκια θα εμφυτευτούν στους υποδοχείς της λήπτριας περιοχής μαζί με τον συνεκτικό ιστό που τα περιβάλλει. Η όλη διαδικασία, ανάλογα την περιοχή και την έκτασή της, διαρκεί από 3 έως 8 ώρες.

Ουλές

Οι ουλές στο τριχωτό της κεφαλής ή στο σώμα μπορούν να προκληθούν από ατύχημα ή να εμφανισθούν ως αποτέλεσμα κάποιας αισθητικής επέμβασης, όπως για παράδειγμα ενός lifting.

Η κάλυψή τους με τρίχες είναι μία λεπτή και πολύ απαιτητική επέμβαση, η οποία ωστόσο γίνεται με απόλυτη επιτυχία από τους ιατρούς της Bergmann Kord.

Το πρώτο στάδιο στην αποκατάσταση τριχοφυΐας ουλών περιλαμβάνει την διεξοδική προσωπική ενημέρωση του ενδιαφερόμενου και τη δημιουργία του κατάλληλου πλάνου αντιμετώπισης.
Στο ίδιο πλαίσιο, θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες, θα αξιολογηθούν τα “θέλω” του ενδιαφερόμενου και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί στον ίδιο η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση της δικής του περίπτωσης.

Η διαδικασία ξεκινάει με τη συλλογή τριχοθυλακίων από τη δότρια περιοχή που συνήθως είναι το τριχωτό της κεφαλής. Τα τριχοθυλάκια που θα συλλεχθούν, θα ταξινομηθούν και στη συνέχεια θα προετοιμαστούν για τη στιγμή της τοποθέτησής τους. Το επόμενο στάδιο περιλαμβάνει τη δημιουργία σημείων υποδοχής στη λήπτρια περιοχή. Εδώ χρησιμοποιούνται ειδικά μικροεργαλεία χειρουργικής τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να τηρηθούν συγκεκριμένες προδιαγραφές τοποθέτησης. Η προσεκτική και μελετημένη διάταξη των τριχοθυλακίων είναι απολύτως σημαντική για την επίτευξη φυσικότητας και πυκνότητας.

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά περίπου 4 μήνες μετά την επέμβαση. Το ολοκληρωμένο, μόνιμο και αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα αξιολογείται περίπου 12 μήνες μετά την επέμβαση.


medi care logo mini

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ εγκαινιάστηκε τον Μάρτιο του 2021. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ στη ΔΥΤΙΚΗ Ελλάδα, με έδρα τον Πύργο Ηλείας. Πρόκειται για μια πρότυπη Δομή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα στους ασθενείς να καλύψουν πολλαπλά επίπεδα εξειδικευμένων ιατρικών υπηρεσιών χωρίς κόπο και ταλαιπωρία. Η λειτουργία του ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ μας ήρθε για να ολοκληρώσει τις Υπηρεσίες Παροχής Υγείας στην ευρύτερη περιοχή δίνοντας λύσεις σε σημαντικές υγειονομικές ανάγκες

Copyright by Digital Solutions. All rights reserved.