Γυναικολόγος Αναπαραγωγής

Τρύφων Λαϊνάς
Κλείστε το Ραντεβού σας!

Εργάσιμες Ώρες
Στοιχεία Επικοινωνίας


2621020144 2621020145 2621020146
Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής της Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής «Ευγονία-Ιατρική Έρευνα»

O Τρύφων Γεωργ. Λαϊνάς MD, Phd γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας και σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύτηκε στη Μαιευτική-Γυναικολογία στο Μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου», όπου θήτευσε και ως Επιμελητής της Α΄ Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής επί 8 έτη, με ενεργό συμμετοχή στο επιστημονικό και εκπαιδευτικό έργο της κλινικής. Διετέλεσε στέλεχος του εντεταγμένου στην κλινική τμήματος ενδοσκοπήσεων και μικροχειρουργικής.

Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής της Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής «Ευγονία-Ιατρική Έρευνα». Έχει διατελέσει υπεύθυνος του τμήματος Ενδοσκοπικής Χειρουργικής στο Μαιευτήριο «ΙΑΣΩ». Τα επιστημονικά του ενδιαφέροντα και η εξειδίκευσή του περιλαμβάνουν την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, την αναπαραγωγική ενδοκρινολογία, την αναπαραγωγική χειρουργική, την λαπαροσκοπική και υστεροσκοπική χειρουργική.

Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Aνθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας (ESHRE), της Αμερικανικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής (ASRM), της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης (ESGE), των Ελληνικών Εταιρειών: Γονιμότητος και Στειρότητος, Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης, Περιγεννητικής Ιατρικής, της Μαιευτικής και Γυναικολογικής Εταιρείας κ.ά.

Έχει δημοσιεύσει σειρά μελετών σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Έχει ανακοινώσει σειρά μελετών σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια. Είναι τακτικά προσκεκλημένος ομιλητής σε επιστημονικά Συνέδρια και Σεμινάρια.

Έχει οργανώσει το 1ο Διεθνές Σεμινάριο Περιγεννητικής Ιατρικής – Βιολογίας της Αναπαραγωγής τον 9/1992 υπό την ιδιότητά του ως προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής.

Έχει δημιουργήσει και οργανώσει το Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Ινστιτούτο «Ιατρική Έρευνα» με ομάδα συναδέλφων του το 1988, το τμήμα εξωσωματικής γονιμοποίησης της «Ιατρικής Έρευνας» το 1991 και τη Μονάδα Ενδοσκοπικής Χειρουργικής στο Μαιευτήριο Αθηνών το 1992.

Το 2004 δημιουργεί την εξειδικευμένη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ΜΥΙΑ) «Ευγονία», η οποία αποτελεί μετεξέλιξη και συνέχεια του επιτυχημένου τμήματος εξωσωματικής γονιμοποίησης της «Ιατρικής Έρευνας». Η «Ευγονία», (με συνεχή βελτιστοποίηση της παροχής υπηρεσιών), γρήγορα καταξιώνεται σαν ποιοτική Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής με ποσοστά επιτυχημένων κυήσεων που κατατάσσονται στην υψηλότερη βαθμίδα των διεθνών ποσοστών.
Η απόφαση για την μετονομασία σε «Ευγονία» του τμήματος Εξωσωματικής Γονιμοποίησης της «Ιατρικής Έρευνας» προκύπτει από την διεύρυνση των δραστηριοτήτων του που οδηγεί στην επιλογή να αυτονομηθεί διοικητικά και λειτουργικά από το διαγνωστικό Ινστιτούτο «Ιατρική Έρευνα».

Η πολύπλευρη κλινική δραστηριότητά του εκτείνεται από τις χιλιάδες περιπτώσεις γεννήσεως υγιών παιδιών στα επιτυχή προγράμματα εξωσωματικής γονιμοποίησης και από τις επιτυχείς επεμβάσεις αναπαραγωγικής χειρουργικής, στις υστεροσκοπικές και λαπαροσκοπικές επεμβάσεις και στην τεκνοποίηση ατόμων με ειδικές ανάγκες.
Στον ερευνητικό τομέα έχει να επιδείξει αξιόλογο έργο με τη δημιουργία προηγμένων μεθόδων καθημερινής κλινικής πρακτικής.

Η ερευνητική του δραστηριότητα αντλείται από την κλινική του εμπειρία σε συνδυασμό με την επεξεργασία των στατιστικών δεδομένων της «Ευγονίας» και τη σύγκρισή τους με αντίστοιχα διεθνή, με σκοπό τη δημιουργία μελετών, μερικές των οποίων έχουν δημοσιευθεί, άλλες να βρίσκονται σε διαδικασία δημοσίευσης και άλλες σε διάφορα στάδια επεξεργασίας ή ολοκλήρωσης.

Στο τομέα των δημοσιεύσεων και ανακοινώσεων έχει να επιδείξει πρωτότυπες μελέτες δημοσιευμένες σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά και Ελληνικά συνέδρια που μεταξύ άλλων διακρίνονται για την ουσιαστική συμβολή στην βελτίωση των φαρμακευτικών πρωτοκόλλων και στην πρόληψη σοβαρών επιπλοκών στην εξωσωματική γονιμοποίηση.

Η συμβολή του στην εκπαίδευση νέων ιατρών στην κλασική μαιευτική-γυναικολογία χρονολογείται από την περίοδο της Νοσοκομειακής του θητείας σαν επιμελητού Α΄ του Μαιευτηρίου Έλενα.

Στη συνέχεια μέχρι και σήμερα με τον ίδιο ζήλο δραστηριοποιείται συστηματικά στην εκπαίδευση νέων γυναικολόγων και μαιών στην εξωσωματική γονιμοποίηση, στην λαπαροσκοπική και υστεροσκοπική χειρουργική.

Το σύνολο της γνώσης και της εμπειρίας του μετουσιώνονται καθημερινά στην συμβουλευτική για ζευγάρια με προβλήματα σύλληψης και στην συνέχεια στην επίλυση του προβλήματος υπογονιμότητας με την σύλληψη και γέννηση υγιών παιδιών.


A word from our Children patients

WHAT KIDS SAY ABOUT DR SUSSIE


Dr Sussie helped me with my measles, and I was fine within weeks. She’s really great and she’s my favourite doctor!


EMILY, 5 years


Donec sed justo in lorem cursus auctor quis eget nisl. Sed rutrum leo non ante ullamcorper, nec tincidunt ligula lacinia.


JOHN, 6 years


Donec venenatis metus id iaculis mattis. Praesent auctor ut eros eget cursus. Nullam non augue ut augue posuere tristique.


STEVE, 6.5 years


Read more about Sussie Wollf

OFFICIAL CV

 • Work experience
 • Medical checkups
 • Awards & Honours
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
 • Nam quis elementum nisl.
 • Maecenas vel ex a risus varius vehicula.
 • Nulla ornare nec orci quis mollis.
 • Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.
 • Donec sodales ante lectus, ut efficitur diam lobortis sagittis.
 • Ut eu iaculis mi. Integer vel nibh vitae urna feugiat pulvinar.
 • Cras aliquam tortor vel metus iaculis laoreet.
 • Curabitur ultrices nisi dictum, malesuada nulla vitae, porttitor dolor.
 • Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Donec sed justo in lorem cursus auctor quis eget nisl. Sed rutrum leo non ante ullamcorper, nec tincidunt ligula lacinia. Donec imperdiet metus eu ligula pretium aliquam. Donec venenatis metus id iaculis mattis. Praesent auctor ut eros eget cursus. Nullam non augue ut augue posuere tristique. In lectus tortor, eleifend at erat ut, volutpat molestie diam. Sed laoreet ante sit amet lacus pretium, ut dictum augue rutrum. Pellentesque maximus porttitor lorem quis tincidunt. Etiam luctus ipsum ut eleifend eleifend. Pellentesque et sapien sagittis, mattis orci quis, auctor dolor. Curabitur posuere, ex nec lobortis ultricies, ipsum urna tempus quam, condimentum placerat ipsum risus non risus. In iaculis lacus purus, id iaculis ex venenatis ac. Ut facilisis massa et purus ornare pharetra. Pellentesque ornare consequat varius.

 • Praesent blandit volutpat eros vel egestas.
 • Mauris ac sem a turpis dictum tristique. Donec et suscipit eros.
 • Cras porttitor eros dui, et condimentum sapien auctor ac.
 • Nam maximus tellus odio, in placerat lorem varius a.
 • Phasellus sit amet nulla diam.
 • Aliquam imperdiet, urna at lobortis blandit, metus justo vestibulum eros, a vulputate augue odio condimentum tortor.
 • Vivamus nec ullamcorper nisl, ut molestie elit.
medi care logo mini

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ εγκαινιάστηκε τον Μάρτιο του 2021. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ στη ΔΥΤΙΚΗ Ελλάδα, με έδρα τον Πύργο Ηλείας. Πρόκειται για μια πρότυπη Δομή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα στους ασθενείς να καλύψουν πολλαπλά επίπεδα εξειδικευμένων ιατρικών υπηρεσιών χωρίς κόπο και ταλαιπωρία. Η λειτουργία του ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ μας ήρθε για να ολοκληρώσει τις Υπηρεσίες Παροχής Υγείας στην ευρύτερη περιοχή δίνοντας λύσεις σε σημαντικές υγειονομικές ανάγκες

Copyright by Digital Solutions. All rights reserved.