Πλαστικός Χειρουργός

Πηνελόπη Παπαδοπούλου
Κλείστε το Ραντεβού σας!

Εργάσιμες Ώρες
Στοιχεία Επικοινωνίας


2621020144 2621020145 2621020146
Mε συνεχή επιστημονική ενημέρωση και αδιάκοπη εκπαίδευση σε πληθώρα συνεδρίων και σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με ενθουσιασμό, χαμόγελο και ιδιαίτερη δοτικότητα στους ασθενείς του, ο Ιατρός αντλεί ιδιαίτερη χαρά και πάθος από την ικανοποίηση και το χαμόγελο των ασθενών του.

Η κ. Πηνελόπη Παπαδοπούλου είναι ιατρός με ειδικότητα στην πλαστική χειρουργική.
Γεννήθηκε στην Αμαλιάδα Ηλείας και έζησε στον Πύργο Ηλείας μέχρι την αποφοίτησή της από το 2ο Γενικό Λύκειο Πύργου.
Μετά το τέλος των σπουδών της στην Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών υπηρέτησε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας και στο Κέντρο Υγείας Βάρδας Ηλείας ως αγροτικός ιατρός.
Έκανε την ειδικότητα της Πλαστικής Χειρουργικής στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεννηματάς» και στο ΚΑΤ.
Από το 2001 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο πλαστικής χειρουργικής στο κέντρο της Αθήνας και συνεργάζεται με ιδιωτικές κλινικές (Βιοκλινική, Μητέρα, Ρέα, κ.α.)
Εκτός των χειρουργικών επεμβάσεων που καλύπτουν τον τομέα της αισθητικής και επανορθωτικής χειρουργικής , η ιατρός έχει ασχοληθεί και με τις μη επεμβατικές θεραπείες για λύση προβλημάτων προσώπου και σώματος. Έχει πολύχρονη και ιδιαίτερη εμπειρία στη χρήση των laser (αποτρίχωσης , αντιγήρανσης, χειρουργικών laser κτλ.) , καθώς και στην εφαρμογή ενέσιμων υλικών , όπου υπάρχει συνεχώς ενημέρωση και εκπαίδευση στις καινούργιες θεραπείες.
Έχει συνεργαστεί ως υπεύθυνη τμημάτων πλαστικής χειρουργικής σε κλινικές και κέντρα laser. Έχει συμμετοχή σε συνέδρια αισθητικής και πλαστικής χειρουργικής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ αρθρογραφεί σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.) ,του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (Ι.Σ.Α.) και του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου Ολυμπίας.

Στο ιατρείο πλαστικής χειρουργικής της Ιατρικής Μέριμνας Δυτικής Ελλάδας θα πραγματοποιείται ενημέρωση , διάγνωση και αντιμετώπιση για βλάβες δέρματος , όπως:

1. Σπίλοι – ¨ελιές¨
2. Επιθηλιώματα (βασικοκυτταρικά ή ακανθοκυτταρικά καρκινώματα)
3. Σμηγματογόνες κύστεις
4. Λιπώματα
5. Μετεγχειρητικές & μετατραυματικές ουλές
6. Υπερκερατώσεις δέρματος
7. Θηλώματα (μικρές ¨ελίτσες¨ γύρω από το λαιμό , μασχάλες , κλπ.)
8. Μυρμηγκιές
9. Αιμαγγειώματα , κλπ.
Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε σωστά για την αντιμετώπιση (χειρουργική ή μη επεμβατική) αισθητικών προβλημάτων,όπως:
• Χαλάρωση βλεφάρων (βλεφαροπλαστική)
• Τοπικό λίπος (μέθοδοι λιποδιάλυσης & λιποαναρρόφησης)
• Αφεστώτα ώτα
• Αισθητικές μικροεπεμβάσεις
Καθώς επίσης να ενημερωθείτε για μη επεμβατικές μεθόδους για την αντιμετώπιση:
– Ρυτίδων
– Χαλάρωσης (προσώπου & σώματος)
– Θεραπείες αντιγήρανσης .

medi care logo mini

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ εγκαινιάστηκε τον Μάρτιο του 2021. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ στη ΔΥΤΙΚΗ Ελλάδα, με έδρα τον Πύργο Ηλείας. Πρόκειται για μια πρότυπη Δομή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα στους ασθενείς να καλύψουν πολλαπλά επίπεδα εξειδικευμένων ιατρικών υπηρεσιών χωρίς κόπο και ταλαιπωρία. Η λειτουργία του ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ μας ήρθε για να ολοκληρώσει τις Υπηρεσίες Παροχής Υγείας στην ευρύτερη περιοχή δίνοντας λύσεις σε σημαντικές υγειονομικές ανάγκες

Copyright by Digital Solutions. All rights reserved.