Bergmann Kord

Bergmann Kord
Κλείστε το Ραντεβού σας!

Εργάσιμες Ώρες
Στοιχεία Επικοινωνίας


2621020144 2621020145 2621020146
Mε συνεχή επιστημονική ενημέρωση και αδιάκοπη εκπαίδευση σε πληθώρα συνεδρίων και σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με ενθουσιασμό, χαμόγελο και ιδιαίτερη δοτικότητα στους ασθενείς του, ο Ιατρός αντλεί ιδιαίτερη χαρά και πάθος από την ικανοποίηση και το χαμόγελο των ασθενών του.

Η πρώτη κλινική μαλλιών για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης στην Ελλάδα από το 1979 σε συνεργασία με το MEDICARE.

Η κλινική μαλλιών Bergmann Kord αποτελεί σήμερα ένα από τα πιο εξειδικευμένα κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών παγκοσμίως, καθώς ο συνδυασμός απόλυτης εξειδίκευσης & πολυετούς εμπειρίας επιτρέπει την εφαρμογή των πιο προηγμένων & αποτελεσματικών επιστημονικών λύσεων.

Η πρώτη μεταμόσχευση μαλλιών στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε από το ιατρικό επιτελείο της Bergmann Kord και μέχρι σήμερα στο ενεργητικό της κλινικής καταγράφονται οι περισσότερες μεταμοσχεύσεις μαλλιών στην Ελλάδα περισσότερες από 70.000.

Η Bergmann Kord εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας, το οποίο ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές των διεθνών προτύπων ISO 9001:2015 και ΕΝ15224:2012   αποτελώντας την επίσημη επιβεβαίωση της υψηλής επίδοσης & οργάνωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η κλινική διαθέτει υποκαταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα και Ρόδο. Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μεν μια ιατρική πράξη ήπιας βαρύτητας, απαιτούνται όμως από το γιατρό ιδιαίτερες δεξιότητες, καθώς θα πρέπει το τελικό αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι άψογο τόσο σε επίπεδο χειρουργικής υλοποίησης όσο και σε επίπεδο αισθητικής. Ο γιατρός επομένως θα πρέπει να διαθέτει έμφυτη και στο μέγιστο βαθμό καλλιεργημένη αισθητική αντίληψη.

Οι εξειδικευμένες ιατρικές ομάδες της Bergmann Kord, εγγυώνται μόνιμο, απόλυτα φυσικό και αισθητικά ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Εκτός του επικεφαλής χειρουργού ιατρού περιλαμβάνουν ακόμη 2 βοηθούς ιατρούς, ιατρό αναισθησιολόγο και 4 εξειδικευμένες νοσηλεύτριες.

Η υπεροχή της Bergmann Kord στη μεταμόσχευση μαλλιών πηγάζει από την υλοποίηση των ακόλουθων βασικών αρχών:

  • Εξατομικευμένη φροντίδα και προσωποποιημένο ενδιαφέρον από το γιατρό: Είναι σημαντικό να νιώθετε εμπιστοσύνη και ασφάλεια για το γιατρό που θα πραγματοποιήσει την επέμβαση και να αισθάνεστε ότι μπορεί να καταλάβει τις ανάγκες και τις όποιες ανησυχίες σας.
  • Ιατρική ηθική: Οι γιατροί μας επιλέγουν να απέχουν από την εμπορευματοποίηση του ζητήματος της τριχόπτωσης και έχουν ως γνώμονα την ικανοποίηση της ανθρώπινης ανάγκης.
  • Αποκλειστική ενασχόληση με τη μεταμόσχευση μαλλιών: Η μεταμόσχευση μαλλιών αποτελεί το μοναδικό αντικείμενο δραστηριότητας των γιατρών της Bergmann Kord
  •  Εφαρμογή των πιο εξελιγμένων και προηγμένων τεχνικών παγκοσμίως: Η άριστη κατάρτιση των ιατρών μας περιλαμβάνει τη γνώση των νεότερων τεχνικών μεταμόσχευσης μαλλιών παγκοσμίως, που αναπαράγουν το φυσικό τρόπο έκφυσης των μαλλιών και μπορούν κατά συνέπεια να αποδώσουν απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα
  • Συνδυασμός επιστημονικής κατάρτισης και ανεπτυγμένης αισθητικής ικανότητας: Η επίτευξη απόλυτα φυσικού και αισθητικά ολοκληρωμένου αποτελέσματος επιβάλλει, πέραν της ιατρικής κατάρτισης, ιδιαίτερα ανεπτυγμένη αισθητική αντίληψη. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι γιατροί μας πραγματοποιούν και δύσκολες επεμβάσεις επιδιόρθωσης και βελτίωσης μη ικανοποιητικών αποτελεσμάτων.

medi care logo mini

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ εγκαινιάστηκε τον Μάρτιο του 2021. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ στη ΔΥΤΙΚΗ Ελλάδα, με έδρα τον Πύργο Ηλείας. Πρόκειται για μια πρότυπη Δομή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα στους ασθενείς να καλύψουν πολλαπλά επίπεδα εξειδικευμένων ιατρικών υπηρεσιών χωρίς κόπο και ταλαιπωρία. Η λειτουργία του ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ μας ήρθε για να ολοκληρώσει τις Υπηρεσίες Παροχής Υγείας στην ευρύτερη περιοχή δίνοντας λύσεις σε σημαντικές υγειονομικές ανάγκες

Copyright by Digital Solutions. All rights reserved.